Codul Corpului Seminar în București, Romania

Nu rata oportunitatea de a învăța direct de la Dr. Bradley Nelson și de a descoperi cum emoțiile și corpul tău pot lucra împreună în armonie.

Detalii

Din:
21 Iulie, 2023

Până pe

22 iulie, 2023

Categorie eveniment
Seminar Codul Corpului

Traducere simultană 

limba română

Codul Corpului Seminar în București, România

Ai visat vreodată să ai acces la cunoștințe și tehnici revoluționare care pot transforma modul în care te simți în propria piele? Acum, visul tău poate deveni realitate!

✨ Anunț special: Dr. Bradley Nelson revine la București pe 21 și 22 iulie cu cel mai așteptat curs al său – „Codul Corpului”! ✨

Dacă ești în căutarea unor răspunsuri profunde și a unui nivel mai înalt de conștientizare asupra corpului și emoțiilor tale, acest curs este pentru tine!

Dr. Bradley Nelson, expert de renume mondial în domeniul vindecării emoționale și fizice, îți va oferi instrumentele și tehnici avansate pentru a debloca potențialul tău interior și a-ți redobândi starea de bine.

🌟 Descoperă secretul sănătății și echilibrului interior cu Dr. Bradley Nelson! 🌟

🔑 „Codul Corpului” te va ajuta să:

 

  • 🌿 Explorezi conexiunile dintre corp, emoții și sănătate

  • 🌿 Înțelegi și eliberezi emoțiile negative stocate în corp

  • 🌿 Restabilești echilibrul energetic și vindeci blocajele emoționale

  • 🌿 Descoperi tehnici practice pentru a te îngriji de tine și a atinge un nivel optim de sănătate

Aceste emoții captive nerezolvate mă țineau departe de adevăratul eu.  Prin aplicarea tehnicilor extrem de simple și la îndemâna oricui expuse de dr. Bradley Nelson am reușit să pun degetul pe aceste emoții

Magda 

Recunosc că am fost destul de sceptică, dar am avut binecuvântarea ca dr. Bradley să lucreze direct pe mine și mare mi-a fost bucuria ca după eveniment lucruri minunate să se întâmple în viața mea, legate de aspectele pe care el le-a lucrat.

Irina

Tot ce s-a întâmplat în acea sală a fost miraculos, iar eu sunt recunoscătoare să fac parte din acel eveniment transformator

Teofana